Dutch. Список электронных книг на Dutch языке. Огромное количесвто электронных книг на всех языках. Все бесплатно и без смс.
Herfsttij der Middeleeuwen
Название Herfsttij der Middeleeuwen
Автор(ы) произведения Johan Huizinga
Жанр Прочая старинная литература
Язык Dutch
Серия

Аннотация

Kus ze niet vaarwel
Название Kus ze niet vaarwel
Автор(ы) произведения Allison DuBois
Жанр Криминальный детектив
Язык Dutch
Серия

Аннотация

Tijdens haar stage op de afdeling Moordzaken van het plaatselijk Openbaar Ministerie, kwam Allison DuBois erachter dat ze een speciale gave had. Als ze de foto's en ander materiaal van de plaats delict klaarlegde voor de rechtszaak, zag ze de misdaad door de ogen van de dader. In plaats van haar gave te onderdrukken, besloot ze haar mogelijkheden ten volle te benutten. Nu helpt ze justitie bij het vinden van lichamen, het ontdekken van bewijs en het oplossen van zaken.
Spreker voor de doden
Название Spreker voor de doden
Автор(ы) произведения Orson Scott Card
Жанр Научная Фантастика
Язык Dutch
Серия M=SF

Аннотация

Voor het eerst sinds de infame Ender — het Monster — Xenocide pleegde door het enige andere ras van intelligente anderlingen uit te roeien, ontdekt men weer een verstandelijk begaafde soort, ergens in het heelal. Technologisch zijn ze nog nergens, maar ze begrijpen alles. ‘God geeft ons een nieuwe kans,’ oordeelte de aartskardinaal van de planeet Baía, ‘Nu kunnen wij boete doen voor de Xenocide.’ De gemeenschap van bewoonde planeten kent talrijke goden, of gelooft in geen enkele daarvan, maar iedereen was het hartgrondig eens met de aartskardinaal. De nieuwe planeet Lusitania zou dan ook gekoloniseerd worden vanaf Baia, want zo was de traditie. Maar er werden strenge regels opgesteld. De kolonie zou zich nimmer mogen uitbreiden buiten een omheind, klein gebied, en het bevolkingsaantal zou een bepaalde limiet nooit mogen overschrijden. En één enkele wet was heilig: de anderlingen moesten met rust worden gelaten. Xenosociologisch onderzoek was toegestaan — amper — maar de anderlingen moesten zich zonder inmenging ontwikkelen, helemaal op eigen kracht; ze mochten niets van de mens leren. Zo diep zat de schrik voor een tweede volkerenmoord erin. Verheven idealen, en alles in het belang van de anderlingen — maar wat dachten die er zelf van? Daar vroeg niemand naar… tot het te laat was…
Ringwereld
Название Ringwereld
Автор(ы) произведения Larry Niven
Жанр Космическая фантастика
Язык Dutch
Серия Ringwereld

Аннотация

In 2855 wordt een onderzoeksexpeditie naar de Ringwereld gestuurd, een gigantische door onbekenden gebouwde wereld-ring om een ster. Nessus de poppenspeler, een buitenaards ras, vraagt Louis Wu, Teela Brown en de Kzin-strijder Spreker-tot-Dieren om met hem mee te gaan. Hun ruimteschip stort neer op de Ringwereld en in die uitgestrekte wereld blijken andere, weinig vriendelijke wezens te wonen.
Het veelkleurig land
Название Het veelkleurig land
Автор(ы) произведения Julian May
Жанр Научная Фантастика
Язык Dutch
Серия Het veelkleurig land

Аннотация

Het jaar 2034 De Fransa natuurkundige Theo Guderian doet een curieuze ontdekking: een poort door de tijd die leidt naar de Rhonevallei van het Plioceen — zes miljoen jaar geleden.Een reis waarvan geen weg terug is en daarom voor de wetenschap niet interessant. Lang na de dood van de ontdekker wordt een bruikbare toepassing voor de poort gevonden: ieder die niet past of zich niet thuisvoelt in het Galactisch bestel kan zich vrijwillig laten verbannen naar deze mysterieuze omgeving in het verre verleden. In 2110 maakt een buitengewoon gemeleerd gezelschap van’onaangepaste’maar talentvolle persoonlijkheden gebruik van deze mogelijkheid om de technologische perfectie van de 22ste eeuw te ontvluchten. Maar aan de andere kant van de poort heerst niet de idyllische eenvoud die zij er hoopten aan te treffen. Zij worden opgewacht door twee buitenaardse,oorlogszuchtige rassen die hen genadeloos misbruiken voor hun eeuwenouden strijd.
De tomben van Atuan
Название De tomben van Atuan
Автор(ы) произведения Ursula K. Le Guin
Жанр Фэнтези
Язык Dutch
Серия Aardzee

Аннотация

Sperwer de Wijze zoekt in het Labyrint naar de ontbrekende helft van een ring.
Machten van Aardzee
Название Machten van Aardzee
Автор(ы) произведения Ursula K. Le Guin
Жанр Фэнтези
Язык Dutch
Серия Aardzee

Аннотация

De magisch begaafde jonge Sperwer laat zich in met duistere machten. Zijn jacht op het schaduwbeest voert hem door onbekende streken van Aardzee.
De linkerhand van God
Название De linkerhand van God
Автор(ы) произведения Jeff Lindsay
Жанр Триллер
Язык Dutch
Серия Dexter (nl)

Аннотация

Dexter Morgan is geen alledaagse politieagent. Naast zijn werk op het forensisch laboratorium van de politie van Miami heeft hij nog een duistere kant: hij moordt. Hij heeft een overzadigbare honger naar geweld en een groot verlangen om mensen te vermoorden van wie hij vindt dat zij de dood verdienen. Hij beschouwt zichzelf als de linkerhand van God. Wanneer een seriemoordenaar een aantal prostituees begint te vermoorden, wordt Dexter bij het onderzoek betrokken. Hij raakt eerst gefascineerd door de briljante en sadistische methode van de nieuwe seriemoordenaar, maar later voelt hij zich bedreigd en uitgedaagd door de moordenaar, wanneer deze Dexters moordmethodes blijkt toe te passen en te kopiëren. Een confrontatie lijkt onvermijdelijk.
De zwerver
Название De zwerver
Автор(ы) произведения Fritz Leiber
Жанр Научная Фантастика
Язык Dutch
Серия

Аннотация

Vermaard door Tijdruimte voor springers, In de macht van morgen, de Zwaarden-reeks (met Fafhrd & de Grijze Muizer), zag zijn beroemdste werk, De Zwerver, bekroond met een Hugo Award. Als er plotseling een stralende paars en gele planeet aan de Aardse hemel verschijnt, breekt er een rampzalige tijd aan. De maan wordt verpletterd, vergruizeld en verslonden; aardbevingen en stortvloeden teisteren de machteloze wereld. Nederland loopt weer eens onder… Belevenissen van een willekeurige groep mensen, meegesleurd in een adembenemende visie van Grootmeester Leiber.
Dood Joesjtsjenko!
Название Dood Joesjtsjenko!
Автор(ы) произведения Gérard de Villiers
Жанр Шпионский детектив
Язык Dutch
Серия S. A. S.

Аннотация

Stephan Oswacim zag Malko terug naar zijn kamer lopen. Hij sloop naar hem toe en toen hij drie meter achter hem was, bleef hij staan, stak zijn rechterarm met het pistool recht voor zich uit en hield zijn adem in. Twee kogels in zijn rug, gevolgd door twee in zijn hoofd. En dan kon hij eindelijk met een gerust hart vertrekken.