Romanian. Список электронных книг на Romanian языке. Огромное количесвто электронных книг на всех языках. Все бесплатно и без смс.
Deposedaţii
Название Deposedaţii
Автор(ы) произведения Ursula Le Guin
Жанр Социально-психологическая фантастика
Язык Romanian
Серия Hainish Cycle (ro)

Аннотация

Conspiraţia
Название Conspiraţia
Автор(ы) произведения Dan Brown
Жанр Триллер
Язык Romanian
Серия

Аннотация

Când un satelit NASA face o descoperire ciudată într-un gheţar din Arctica, agenţia îşi proclamă mult aşteptata ţi absolut necesara victorie. Dacă acestă descoperire va fi confirmată, ea va schimba cursul istoriei. Pentru a verifica autencitatea acestei descoperiri, Casa Albă trimite la faţa locului mai mulţi speciaşişti, printre care şi Rachel Sexton, fiica adversarului său politic. Însă ceea ce descoperă ei întrce orice aşteptare.
Cavernele de oţel
Название Cavernele de oţel
Автор(ы) произведения Isaac Asimov
Жанр Научная Фантастика
Язык Romanian
Серия

Аннотация

Solaris
Название Solaris
Автор(ы) произведения Stanislaw Lem
Жанр Космическая фантастика
Язык Romanian
Серия

Аннотация

Mâna stângă a întunericului

Аннотация

Robinsonii Cosmosului
Название Robinsonii Cosmosului
Автор(ы) произведения Francis Carsac
Жанр Космическая фантастика
Язык Romanian
Серия

Аннотация

Ochiul bâtlanului
Название Ochiul bâtlanului
Автор(ы) произведения Ursula Le Guin
Жанр Социально-психологическая фантастика
Язык Romanian
Серия

Аннотация

Nebuloasa din Andromeda
Название Nebuloasa din Andromeda
Автор(ы) произведения Ivan Antonovici Efremov
Жанр Научная Фантастика
Язык Romanian
Серия Великое Кольцо

Аннотация

Lumea Fluviului. Vasul Miraculos
Название Lumea Fluviului. Vasul Miraculos
Автор(ы) произведения Philip Jose Farmer
Жанр Научная Фантастика
Язык Romanian
Серия Lumea fluviului

Аннотация

Îndepărtându-se de cele narate în primul roman, Înapoi la trupurile voastre răzlețite!, Vasul miraculos urmărește eforturile lui Samuel Clemens (numele real al lui Mark Twain) de a găsi un mod pentru a construi un vapor cu zbaturi într-o loc sărac în metale, cum este Lumea Fluviului. De la un membru al celor responsabili pentru readucerea la viață a omenirii, el află că metalele pot fi găsite în susul fluviului. În căutarea lui, Clemens se aliază cu un viking din secolul al X-lea, Eric Bloodaxe, care deținde o secure făcută din metal și cu un hominid preistoric gigantic, numit Joe Miller. Alt motiv care îl animă pe Clemens să pornească în această călătorie îl reprezintă regăsirea fostei lui soții de pe Pământ, Livy. Pe parcursul călătoriei, ei sunt surprinși de căderea unui meteorit, ale cărui distrugeri sunt apoi reparate miraculos în mai puțin de o zi. Știind că resturile meteoritului conțin metale, pornesc în căutarea lui, alături de un nou personaj, aviatorul german Lothar von Richthofen, un as din Primul Război Mondial și frate al faimosului Red Baron. Neavând încredere în Bloodaxe, Clemens pune la cale asasinarea lui. Odată cu dezgroparea tot mai multor resurse metalice, nivelul tehnologic crește, ajungându-se la reapariția armelor de foc. Deși meteoritul căzut este bogat în nichel și fier, Clemens are nevoie și de alte materiale pentru a-și construi vaporul, lucru pentru care începe să facă schimburi comerciale cu regatele vecine. Unul dintre acestea, condus de regele Ioan Fără-de-Țară, invadează teritoriul pe care se află Clemens și îl cucerește, dând naștere țării Parolando. În afară de acest lucru, Clemens are parte de un șoc neplăcut când sosește soția sa, în compania lui Cyrano de Bergerac. Deși este devastat de situație, Clemens se împrietenește cu Cyrano, care este unul dintre cei mai buni spadasini din lume. Parolando este atacat de un regat vecin, "Soul City", iar Ioan Fără-de-Țară îl trădează pe Clemens, furându-i vasul cu zbaturi Nu se închiriază, pe care acesta reușise să îl construiască în cele din urmă.
Lumii îi spuneau pădure
Название Lumii îi spuneau pădure
Автор(ы) произведения Ursula K. Le Guin
Жанр Научная Фантастика
Язык Romanian
Серия Hainish Cycle (ro)

Аннотация

În clipa trezirii, în mintea căpitanului Davidson îşi făcură apariţia două evenimente ale zilei precedente. Căpitanul rămase întins în întuneric şi le privi pentru o vreme. Unul era bun: sosise transportul cel nou de femei. Premiul Hugo 1973.